Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ-ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ 2-2


Ισόπαλος αναδείχτηκε χθες ο ΕΘΝΙΚΟΣ με την ομάδα του ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ με σκορ 2-2 σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας για ένα ακόμη παιχνίδι αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις.Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους ενώ χαρακτηριστικό ήταν το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων κάτω από την ανοχή του διαιτητή.Το σκορ άνοιξε η ομάδα μας στο 35ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗ κάνοντας το 1-0 σε ανατροπή του ΦΙΡΙΝΙΔΗ και με αυτό το σκορ έληξε το ημίχρονο.Στην επανάληψη η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά και κλείστηκε πίσω περιμένοντας τους αντιπάλους με αποτέλεσμα να πιέζεται χωρίς όμως να υπάρχει κάποια σημαντική φάση ενώ θα μπορούσε να κλειδώσει την νίκη αν στο 60ο λεπτό ο ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ Τ. βρέθηκε απέναντι στο τερματοφύλακα σούταρε δυνατά αλλά απέκρουσε εκπληκτικά ο ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.Το 1-1 έγινε στο 67ο λεπτό με σουτ του ΙΣΛΑΜΙΔΗ και το 1-2 στο 78ο λεπτό μετά από λάθος της άμυνας από τον ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ και η ομάδα μας ισοφάρισε στο 88ο λεπτό όταν ο ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ Τ. ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ κάνοντας το 2-2.Στο 91ο λεπτό αποβλήθηκε ο ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ Τ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΕΘΝΙΚΟΣ:ΛΕΦΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ(89ο ΓΕΡΑΚΙΩΤΗΣ),ΒΑΡΔΑΛΗΣ, ΧΑΙΚΑΛΗΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ ΑΝ.(70ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ), ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ Τ. ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ, ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ.
ΑΤΛΑΣ: ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ, ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ(58ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΙΣΛΑΜΙΔΗΣ, ΝΤΕΛΛΑΣ, ΤΖΗΜΟΣ, ΑΛΜΑΝΙΩΤΗΣ Ν. ΑΛΜΑΝΙΩΤΗΣ Α. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, ΚΟΤΣΑΓΚΟΚΟΣ(46ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ-82ο ΠΡΟΙΟΣ)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου