Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ 2 - 1




Την ήττα γνώρισε στο πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν ο ΕΘΝΙΚΟΣ στο Ροδοχώρι με αντίπαλο τον τοπικό Γ.Α.Σ. η οποία αντιστοιχεί με αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου. 
Η ομάδα μας πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ με 2-0 από τα γκολ του Παπαδή (8ο λεπτό) και Μπρέγκου (21ο λεπτό). Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλο τέρμα, όμως βρήκαν απέναντι τους τον Δημήτρη Φωτόπουλο, ο οποίος πραγματοποίησε κάποιες πολύ καλές επεμβάσεις. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδας προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι και κατάφερε να μειώσει το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Κεχαγιας Αθαν. από ανατροπή του Θεοδωρόπουλου και εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός του ΕΘΝΙΚΟΥ Θεοδόσης Περηφανόπουλος, γράφοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

Γ.Α.Σ. ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ: Κίτσος, Ρίσσου, Τσίπης, Τενεκετζής, Θεοδωρόπουλος, Ντάτσης, Φρέντι (73' Πετγατζής), Κοτζαχρήστος, Μωυσίδης (85' Ευθυβούλης), Μπρέγκου, Παπαδής (92' Βαϊναλής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ: Φωτόπουλος, Δημητριάδης (72' Κωνσταντάκος), Παρασχόπουλος, Καλυβιώτης, Περηφανόπουλος, Οικονομόπουλος, Αθανασιάδης, Βελικούδης Βασίλης του Χρήστου(46' Κεχαγιάς Φάνης), Αδαμίδης (67' Γιαννουχαηλίδης), Κεχαγιάς Αθαν. Βελικούδης Βασίλειος του Δήμου

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παυλίδης με επόπτες τους κ. Χαλατζιούκα και Αργυρίου 

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες αλλά και βίντεο του αγώνα
ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου