Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ 3 - 0


Με νίκη ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις για την φετινή σεζόν, καθώς σε νοκ άουτ αγώνα για το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ημαθίας επικράτησε του Αχιλλέα Νεοκάστρου με σκορ 3-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. 
Η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο λεπτό του αγώνα, δημιουργώντας φάσεις μπροστά στην αντίπαλη περιοχή, μη μπορώντας όμως να τις μετατρέψει σε γκολ, ενώ δεν απειλήθηκε καθόλου. 
Ένα γκολ, το οποίο τελικά επιτεύχθηκε στο 64ο λεπτό, με σκόρερ τον Γιάννη Αθανασιάδη, ο οποίος μετά από κόρνερ, βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0 για τον ΕΘΝΙΚΟ. Από εκεί και πέρα οι παίκτες της ομάδας μας έπαιζαν πιο ελεύθερα και κατόρθωσαν να πετύχουν άλλα 2 γκολ μέχρι το τέλος το αγώνα. Ένα πέτυχε ο Σερμπίνης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ στο 77ο λεπτό και το τελευταίο τέρμα της ομάδας σημείωσε ο Σωτηράκης στο 88ο λεπτό, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε σωστά για να γράψει το τελικό 3-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ:
Βασιλείου, Παρασχόπουλος (84ο Μήνουδης), Κιρκιλιανίδης, Ταμπουράς (83ο Λουκάς), Καλυβιώτης, Σερμπίνης, Αθανασιάδης Ηλίας, Σωτηράκης, Κεχαγιάς (60ο Αθανασιάδης Γιάννης), Αναδολού, Πλέσκας (79ο Βελικούδης)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ:
Τσάκαλος, Περπερίδης, Αράπος, Παράσχος, Τριανταφύλλου, Kica (46ο Τσιούρας), Γατόπουλος, Παρσόπουλος, Λουκανόπουλος, Μπαρτζώκας, Πίσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου