Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ 3-0



Την ηττα γνωρισε χθες ο ΕΘΝΙΚΟΣ απο την ομαδα του ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ με 3-0 σε ενα παιχνιδι απο το οποιο υπαρχουν πολλα παραπονα για την διαιτησια του ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ και των βοηθων του.Στο πρωτο ημιχρονο το ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ ευτύχησε να προηγηθεί   στο 4ο λεπτο με τον ΞΑΦΕΤΗ σε μια συχγηση μεσα στην περιοχη,φαση που στην οποια υπηρχαν τρεις τουλαχιστον παιχτες off-side(πιθανον οταν ειναι πανω απο δυο δεν μετραει το  off-side).Το 2-0 εγινε απο τον ΚΑΦΕ  στο 26ο λεπτο.Στο δευτερο ημιχρονο η ομαδα ανεβασε την αποδοση της χανοντας δυο πολυ καλες ευκαιριες σε μια απο αυτες σημειωσε τερμα με τον ΒΟΥΛΤΣΙΔΗ στο72ο λεπτο και ακυρωθηκε ως  off-side ξεσηκωνοντας πολλες διαμαρτυριες.Το τελικο αποτελεσμα αδικει την εικονα της ομαδος και σε αυτο επεξε τον ρολο του και ο διαιτητης του αγωνα.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ: Δαμιανίδης, Χαραλαμπίδης, Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης (74′ Παπαδόπουλος Α.), Τσέος, Λαμπριανίδης, Τοπαλίδης, Σαμψωνίδης (70′ Κατσαπελίδης), Καφές, Παπαδόπουλος Π. (81′ Μοσχόπουλος), Ξαφέτης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ: Δημόπουλος, Καλυβιώτης (46′ Παρασχόπουλος), Στογιάννης (46′ Φιρινίδης), Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς, Καϊμακαμίδης Τ., Βουλτσίδης, Κωστόπουλος, Τοπουζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου