Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ-Μ.ΑΛ/ΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2-0 (14 9 13)







ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


    
Την πρώτη του νίκη πραγματοποίησε χθες ο ΕΘΝΙΚΟΣ αφού επιβλήθηκε του Μ.ΑΛ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ με 2-0 σε ένα καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις,ένταση και πολύ πάθος για την νίκη.Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε νωθρά με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να απειλήσουν δύο φορές την εστία μας αλλά ο ΛΕΦΑΚΗΣ αντέδρασε σωστά,στην συνέχεια ο ΕΘΝΙΚΟΣ ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να ανοιξει το σκορ στο 14ο λεπτό με κεφαλιά του ΧΑΙΚΑΛΗ κάνοντας το 1-0 και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανεβάσει η ομάδα ρυθμό και να απειλεί την αντίπαλη εστία χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν πράγμα που έκανε η ομάδα μας στο 69ο λεπτό με απευθείας φάουλ του ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗ κάνοντας το 2-0.
ΕΘΝΙΚΟΣ:ΛΕΦΑΚΗΣ, ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΧΑΙΚΑΛΗΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ(86ο ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ), ΚΕΧΑΓΙΑΣ(70ο ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ ΑΝ.), ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ Τ., ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ, ΣΕΡΕΤΗΣ, ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ(77ο ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ)
Μ.ΑΛ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΜΟΥΣΚΕΦΤΑΡΑΣ,ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Η. ΑΚΡΙΒΟΣ, ΜΗΝΟΥΔΗΣ Κ.(74ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΣΟΥΡΛΑΣ Σ., ΣΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ, ΣΟΥΡΛΑΣ Δ., ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Σ.(64ο ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ), ΜΗΝΟΥΔΗΣ Χ.(68ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου