Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ 1-1




Ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα και ο ΕΘΝΙΚΟΣ αγωνίστηκε στο γήπεδο των Τρικάλων όπου αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1.Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό με τον ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟ κάνοντας το 0-1 ενώ στο 30ο λεπτό έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2 όταν ο ΣΕΡΕΤΗΣ δεν κατάφερε να πλασάρει τον ΜΟΥΣΚΕΦΤΑΡΑ σε τετατετ από το ύψος του πέναλτι, και η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 34ο λεπτό από τον ΣΕΡΜΠΙΝΗ.Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να απειλούν την εστία του ΛΕΦΑΚΗ και οι δύο ομάδες είχαν από μία φάση για να σκοράρουν.
ΤΡΙΚΑΛΑ: ΜΟΥΣΚΕΦΤΑΡΑΣ,ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ, ΜΗΝΟΥΔΗΣ, ΑΚΡΙΒΟΣ(79ο ΓΙΑΝΤΣΟΣ), ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΡΜΠΙΝΗΣ, ΣΟΥΡΛΑΣ Δ. ΣΟΥΡΛΑΣ Σ.(70ο ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ)
ΕΘΝΙΚΟΣ: ΛΕΦΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ(46ο ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ,85ο ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ ΑΝ.) ΒΑΡΔΑΛΗΣ, ΧΑΙΚΑΛΗΣ, ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ Τ. ΣΕΡΕΤΗΣ, ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ(90ο ΓΕΡΑΚΙΩΤΗΣ), ΚΑΚΑΤΑΤΣΙΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου