Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ - Α.Ε. ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ 1 - 2


Άλλη μία ήττα(την 11η συνολικά φέτος) γνώρισε σήμερα ο ΕΘΝΙΚΟΣ. Η ομάδα μας φάνηκε κατώτερη των προσδοκιών και έτσι, το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την μέτρια διαιτησία του κ. Μαλούτα και των βοηθών του επέφερε την ήττα. Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τον ΕΘΝΙΚΟ ο οποίος ευτύχησε να προηγηθεί στο 15ο λεπτό με σκόρερ τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ  στην πρώτη του εμφάνιση με τα κυανόλευκα. Από εκεί και πέρα και για λίγα λεπτά ακόμα η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει. Περίπου στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου όμως η απόδοση των παιχτών έπεσα κατακόρυφα με αποτέλεσμα η Χαρίεσσα να ισοφαρίσει στο 38ο λεπτό με σκόρερ τον Κανδηλίδη, όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Όπως περίπου τελείωσε το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε και το δεύτερο με αποτέλεσμα σε μία φάση η οποία δημιουργήθηκε από το πουθενα από λάθος της άμυνας ο Κατσιγιαννόπουλος να βρεθεί μόνος του με την εστία και να γράψει το 1-2. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για να αλλάξει το αποτέλεσμα χωρίς να το καταφέρει και έτσι το 1-2 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Να σημειώσουμε πως εκτός από τον σκόρερ του τέρματος, Δ. Παπαδόπουλο, την πρώτη εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας έκανε και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. 

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΜΥΛΩΝΑΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΑΝΤ. ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΔΗΜ.(ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ) ΚΑΚΑΤΑΣΙΟΣ, ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. ΚΕΧΑΓΙΑΣ (ΧΑΪΚΑΛΗΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤ

Υ.Γ. Πραγματικά κ. Μαλούτα, δεν μπορούμε να καταλάβουμε την ευαισθησία που δείχνεται να προστατεύεσαι τους βοηθούς σας εναντίων του ΕΘΝΙΚΟΥ, ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις των αντιπάλων, έχετε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. Να μας πείτε για να ξέρουμε, γιατί με αυτά που βλέπουμε φέτος, έχουμε ξεχάσει και αυτά που γνωρίζαμε, τελικά όταν ενας παίχτης βρίζει τον επόπτη, είναι ή όχι κόκκινη κάρτα? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου