Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ 4 - 1


Την ήττα γνώρισε ο ΕΘΝΙΚΟΣ στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πατατούκα με πέναλτι στο 10ο λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Χαρισούδη στο 16ο λεπτό. Το 3-0 πέτυχε και πάλι ο Πατατούκας και αυτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 27ο λεπτό. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου καθώς η ομάδα μας δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ τις 2-3 ευκαιρίες που δημιούργησε μέχρι την συμπλήρωση του 45ου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΕΘΝΙΚΟΣ κατόρθωσε να μειώσει με τον Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ σε 3-1 στο 73ο λεπτό, όμως δεν κατάφερε να κάνει τίποτα περισσότερο με το παιχνίδι να τελειώνει τελικώς με σκορ 4-1 με σκόρερ και πάλι το Πατατούκα στο 90ο λεπτό. 
Τραγικός ο διαιτητής ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος με εφηύρε 1 πέναλτι και 1 φάουλ έξω από την περιοχή του ΕΘΝΙΚΟΥ από τα οποία προήλθαν τα 2 πρώτα γκολ της ομάδας της Αλεξάνδρειας. Επίσης κατ' όλη την διάρκεια του αγώνα έδειχνε ιδιαίτερη ευαισθησία, γεμίζοντας με κίτρινες κάρτες τους παίχτες της ομάδας μας, χωρίς να κάνει το ίδιο με τους αντιπάλους σε ανάλογες ή και πιο επικίνδυνες φάσεις. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

Π.Α.Ο.Κ. Αλεξανδρείας: Θεοδώρου, Λαδάς (83ο Κίτσας Δημ.), Τζέπης Χρ, Κίτσας Ελ, Μπούκλας Ανδ, Τζέπης Ιωαν, Κούκλας, Μαρτζέλος (46ο Κίτσας Σπ), Κίτσας Αθ (80ο Καρατάσιος), Πατατούκας, Χαρισούδης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ: Μυλωνάς, Κωστόπουλος (80ο Τούνης), Καλυβιώτης Αντ, Καλυβιώτης Δημ, Νικολόπουλος, Παρασχόπουλος, Περηφανόπουλος, Παπαδόπουλος Δημ (83ο Παπαγιάννης), Κιρκιλιανίδης (46ο Δημητριάδης), Κεχαγιάς Σ, Παπαδόπουλος Σωτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημερινό αγώνα αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα του ΕΘΝΙΚΟΥ ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ο οποίος αποτελεί το 3ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Επίσης σήμερα αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό(λόγω τιμωρίας) και ο ΠΑΡΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου