Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ- Α.Ε. ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ 1-0








Πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση ο ΕΘΝΙΚΟΣ κέρδισε χθες την ομάδα της ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ με 1-0 .Η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά και στο 10ο λεπτό είχε δοκάρι σε σουτ του ΠΑΡΑΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ενώ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά έπεσε πάνω στον εξαιρετικό ΑΝΤΙΦΑΚΟ που πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις σε σουτ των ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗ Τ. ΦΙΡΙΝΙΔΗ, χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου ότι οι αντίπαλοι δεν δημιούργησαν ούτε μία ευκαιρία.
Στην επανάληψη η ομάδα πίεσε πάλι και στο 53ο λεπτό κέρδισε πέναλτι με τον ΦΙΡΙΝΙΔΗ, την εκτέλεση ανέλαβε ο ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας,στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο ΛΕΣΚΑΣ.Η ομάδα συνέχισε να πιέζει έχασε και πάλι ευκαιρίες με τους ΣΕΡΕΤΗ, ΦΙΡΙΝΙΔΗ, ΚΕΧΑΓΙΑ, και η λύτρωση ήρθε στο 91ο λεπτό όταν ο ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ Τ.σούταρε και έκανε το 1-0 δικαιώνοντας την όλη προσπάθεια της ομάδος.
ΕΘΝΙΚΟΣ: ΛΕΦΑΚΗΣ, ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ, ΠΑΡΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΙΚΑΛΗΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ(38ο λ.τ.ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ), ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ, ΒΑΡΔΑΛΗΣ(62ο ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ Α), ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ Τ. ΣΕΡΕΤΗΣ, ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ.
ΧΑΡΙΕΣΣΑ: ΑΝΤΙΦΑΚΟΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ, ΤΣΙΠΗΣ, ΛΕΣΚΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ(46ο ΣΑΡΗΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ), ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ(71ο ΤΟΣΚΑ), ΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣ Β. ΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣ Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου